Whitestone Dome Skjermbeskytter

Nya och häftiga universella smartphone-projektor kommer snart till Mobile Fun!

Monday 9th February 2015 by Mobile Fun Norge in Accessories, Android, BlackBerry, Cases, iPhone, Kommer snart, Nyheter, Samsung, Windows Telefoner.

Här är någonting magiskt. Det är en hemprojektor men inget du någonsin sett förrut. Den heter Portable Cinema och använder sig bara av din Smartphone, en lins och kartong.

Bara genom att placera telefonen inne i projektorn så förstoras bilden åtta gånger och du har på ett enkelt sätt skapat en liten hemmabio. Du kan projicera den på en tom vägg, ett hängade lakan i trädgården eller bara i taket. Den fungerar med alla slags Smartphones, det spelar ingen roll om det är en ipone, windowstelefon eller en Andriod. Om den passar, fungerar det och det tar bara några sekunder att fixa i ordning.

Porable Cinema är mycket bra utformad; allt är utträknat in i minsta lilla detalj. Du kan till och med ladda din telefon samtidigt som den används i projektorn genom ett speciellt litet utklipp som kabeln kan smita igenom.

76

 

Portable Cinema kommer snart till Mobile fun Norge och du kan förbeställa redan nu. Om du vill ha mer information eller beställa den redan idag kan du besöka produktsidan nedan:

Post to Twitter Post to Stumble Upon Post to Delicious

You can follow all comments on Nya och häftiga universella smartphone-projektor kommer snart till Mobile Fun! by subscribing to the RSS Feed.

No Comments

No Comments on “Nya och häftiga universella smartphone-projektor kommer snart till Mobile Fun!”

You can leave your thoughts below or you can discuss this post at the Mobile Fun Forums.